Sopmaskin

SOPMASKINER FÖR ALLA ÄNDAMÅL | 08-447 42 42

Rätt sopmaskin

VÄLJ RÄTT SOPMASKIN

Här ger vi dig råd kring hur du väljer rätt sopmaskin för just din verksamhet.

BERÄKNA YTAN SOM SKA STÄDAS

Steg ett är givetvis att beräkna den yta som ska städas. En snabb överslagsräkning av din lokals yta med hjälp av yttermåtten brukar vara en god utgångspunkt. Även om det inte är hela ytan som kommer att städas eftersom du troligtvis har maskiner, möbler och kanske ett välfyllt lager så är det bra att ta till en ordentlig marginal för din sopmaskin. En underdimensionerad sopmaskin kommer att göra det mer tidsödande att rengöra lokalen då den kan behöva tömmas oftare och kanske arbetar med en smalare arbetsbredd så du måste köra den fram och tillbaka flera gånger.

Behöver du en sopmaskin för utomhusbruk gäller samma tankesätt. Försök att beräkna den yta som kommer att sopas och lägg till lite marginal. Om du är osäker på vilken kapacitet du behöver ger vi dig gärna rådgivning innan du bestämmer dig för ett köp eller leasing.

RÄTT MASKINTYP

Ska din sopmaskin användas för att städa inomhus eller utomhus? Är lokalerna små nog för att själv gå bakom maskinen och styra eller behöver du en maskin där man kan sitta och åka med? Om du har en truck i verksamheten finns det även truckmonterade sopmaskiner som kan vara ett smart alternativ då de hjälper dig att spara plats samt utnyttjar den utrustning du redan har.

Hör av dig till oss på Sorma idag så berättar vi mer om våra sopmaskiner och ger dig rådgivning kring den eller de modeller vi tror skulle passa bäst i din verksamhet.

 

Sopmaskin med fullständigt serviceavtal - välj vår helhetslösning!